Go Goa Gone 2 cast bevat grote namen

0

Go Goa Gone 2 cast bevat grote namenHet vervolg op de zombiekomedie Go Goa Gone (2013) wordt groots aangepakt. Waar in het eerste deel geen grote namen zaten zijn de makers van plan om dat ditmaal anders te doen.

“We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor Go Go Gone 2. Het is een spannend idee en ik vind het echt leuk. Ik keer terug als Boris in het vervolg, maar dit keer met een andere missie. De schrijvers, Raj en DK hebben een leuk startpunt bedacht voor het vervolg, welke synchroon loopt met het eerste deel. Zij werken nu hard aan het script.”

“Over de cast kan ik nog niet veel onthullen. Maar zowel Kunal Khemu als Vir Das keren terug. Daarnaast zijn we nu al aan het kijken naar een paar bekende namen die we graag willen benaderen. We pakken dit groots aan”, aldus Saif Ali Khan.

Saif Ali Khan is binnenkort te zien in de serie Sacred Games. Deze is vanaf vrijdag beschikbaar op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.