Karan Johar wil SRK en Kajol weer samenbrengen

Karan Johar wil SRK en Kajol weer samenbrengenNa het matige succes van Dilwale in 2015 hoopt filmmaker Karan Johar zijn favorieten Shah Rukh Khan en Kajol weer samen te brengen. Karan heeft beide acteurs al benaderd met een idee.

“Het project staat nog in de kinderschoenen. Karan is heel erg goed bevriend met Shah Rukh Khan en Kajol en hoopt ze opnieuw samen te kunnen brengen. Hij heeft een idee aan hen gepresenteerd en zijn wens uitgesproken dat hij weer met hen wil werken”, aldus een productiemedewerker.

“Er is nog niets getekend. Ze willen het idee nog eens doornemen en als het goed gaat gaan we over op de contractonderhandelingen”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.