Alia Bhatt en Varun Dhawan in Rannbhoomi?

Alia Bhatt en Varun Dhawan in Rannbhoomi?Het trio achter de ‘Dulhania’-frachise zit, Shashank Khaitan, Alia Bhatt en Varun Dhawan, komt waarschijnlijk opnieuw samen voor de film Rannbhoomi. Dat hoopt regisseur Shashank Khaitan.

Shashank onthult dat hij in ieder geval Varun al heeft vastgelegd voor zijn volgende film. “Als kind wilde ik altijd al een krijgsepos maken. Ik zit nog in de onderzoeksfase. Maar ik wil de film maken met Varun en ik ben blij dat hij al ja heeft gezegd.”

Shashank durft Alia Bhatt nog niet te bevestigen. “We hebben nog niet echt gesproken over Rannbhoomi, maar dat komt omdat ik heel druk was met Dhadak. Zodra er meer duidelijkheid is over het script ga ik met haar in gesprek. Het is een droomproject!”

Alia Bhatt en Varun Dhawan werken momenteel aan de film Kalank, waarin ze te zien zijn met Madhuri Dixit Nene, Sanjay Dutt, Sonakshi Sinha en Aditya Roy Kapur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.