Saqib Saleem in Dabangg 3?

Saqib Saleem in Dabangg 3?Saqib Saleem is een van de jonge acteurs die zeer in trek is bij filmmakers. Op dit moment is hij te zien in de actiethriller Race 3 en deze rol levert hem veel aandacht op. Ook Salman Khan ziet dit en wil hem nog een aanbieding doen.

Het is voor Saqib de eerste keer dat hij in een actiefilm te zien is. Er wordt vol lof gesproken over deze jongen en zijn rol in Race 3. Salman Khan was tijdens de opnames zeer gecharmeerd van de jongeman en wil zijn carriere nog een extra duw de goede richting op geven. Hij wil hem graag hebben voor de rol van de slechterik in Dabangg 3.

“Salman hoopt Saqib te kunnen vastleggen voor Dabangg 3. Hij ziet potentie in de jongen en wil hem de rol van slechterik aanbieden. Ze zijn nog volop bezig met het samenstellen van de cast, dus het is nog te vroeg om iets te zeggen. Maar Salman is ervan overtuigd dat Saqib perfect is voor de rol.”

De opnames van Dabangg 3 gaan deze zomer van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.