Akshay Kumar: “Het wordt tijd dat we actrices gaan respecteren”

Akshay Kumar: "Het wordt tijd dat we actrices gaan respecteren"De laatste jaren zien we hoe actrices als Deepika Padukone, Kangana Ranaut, Vidya Balan en Anushka Sharma er een punt van hebben gemaakt om films te kiezen met sterke vrouwelijke personages. Maar ook mannelijke supersterren als Akshay Kumar, Shah Rukh Khan en Aamir Khan doen hun best om films met sterke vrouwelijke karakters te ondersteunen.

Aamir Khan produceerde in 2017 de film Secret Superstar, Shah Rukh Khan speelde de hoofdrol in Dear Zindagi en Akshay Kumar was te zien in Naam Shabana en Padman. Akshay Kumar is erg blij met deze ontwikkeling.

“Het wordt hoog tijd dat wij als industrie onze actrices gaan respecteren. Er wordt wel gezegd dat een film niet compleet is zonder een hero. Maar een film is ook niet compleet zonder de vrouw. Ik zou graag meer rollen willen spelen in films waarin het draait om de vrouw”, aldus Akshay.

“Als producent en acteur ontvang ik elke dag diverse scripts. Kortgeleden was er een script over het onderwerp bruidsschat. Deze vond ik erg interessant. Maar voor zo’n film moet alles op zijn plek vallen en dat is nog niet gebeurd. Het is een beetje als vissen. Je gooit je net uit, wacht en hoopt dat je beet hebt. Soms krijg je iets bijzonders en soms niet. Maar wij hebben het idee besproken voor het maken van een krachtige film en die komt er”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.