Shraddha Kapoor begint met voorbereiding biopic Saina Nehwal

Shraddha Kapoor begint met voorbereiding biopic Saina NehwalShraddha Kapoor begint binnenkort met de voorbereidingen voor de biopic over het leven van de Indiase badmintonspeelster Saina Nehwal.

Vorig jaar werd bekend dat de 31-jarige de hoofdrol mocht vertolken. Hoewel Shraddha en Saina elkaar al een paar keer hebben ontmoet is de echte training nog niet begonnen. Shraddha heeft recent de opnames voor de film Batti Guk Meter Chalu afgerond. En heeft nu de tijd om zich volledig te richten op de badminton lessen.

Saina heeft aangegeven dat ze graag ziet dat Shraddha de juiste training ontvangt en dat niet alleen. Om het juiste gevoel te creëren op het witte doek is het van belang dat de actrice ook echt ervaart hoe het leven van een sporter in elkaar steekt. Dit betekent dat Shraddha de komende zomer zal trainen onder de coach van het Indiase team en aan dezelfde eisen moet voldoen als de rest van de professionele toppers.

Dat wordt nog een heftige zomer voor Shraddha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.