Was Ranveer Singh eerste keus voor Bollywood film Sanju?

Was Ranveer Singh eerste keus voor Bollywood film Sanju?Het gerucht gaat dat niet Ranbir Kapoor, maar Ranveer Singh de eerste keuze was voor de rol van Sanjay Dutt in de film Sanju. Ranbir Kapoor reageerde op de geruchten.

Er werd de 35-jarige acteur gevraagd of hij op de hoogte was van deze keuze. “Ik weet niets over de keuze. Maar ik ben heel blij dat deze film uiteindelijk bij mij is beland. En het kwam in mijn leven op het moment dat ik echt behoefte had aan inspiratie. Weet je dat het echt een luxe is voor een acteur om inspiratie te vinden in elke film waar ze aan werken? Ik kreeg het cadeau. Dus ik ben heel blij met deze film.”

Na de afgelopen jaren waren vele gaan twijfelen aan het talent van Ranbir. Maar na de eerste teaser ontvangt Ranbir niets meer dan lof voor zijn rol als Sanjay Dutt.

De film Sanju staat gepland voor een release op 29 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.