Salman Khan weer achter de microfoon

Salman Khan weer achter de microfoonWe weten allemaal dat Salman Khan de afgelopen jaren een paar nummers heeft ingezongen en nu is hij gevraagd om dit opnieuw te doen. En dit keer samen met zijn vriendin Iulia Vantur.

Volgens de laatste geruchten gaat het hier om een nummer voor de Bollywood film Yamla Pagla Deewana Phir Se. Salman heeft een lied aangeraden aan de familie Deol. Hij wilde dit nummer eerst gebruiken voor een van zijn eigen films, maar besloot deze aan Bobby Deol te geven.

Lulia heeft haar deel van het nummer al opgenomen. Salman begint binnenkort aan de opnames. De bijbehorende videoclip wordt volgende maand opgenomen.

Dit is het tweede nummer dat Salman en Lulia samen zingen. Ze zongen recent het duet Selfish voor Race 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.