Akshay Kumar in volgende grote project van Yash Raj Films?

Akshay Kumar in volgende grote project van Yash Raj Films?Akshay Kumar is een van de meest gevraagde acteurs in Bollywood. De 50-jarige acteur, die voor het laatst te zien was in de film Pad Man, heeft een druk jaar voor de boeg. Hij speelt de hoofdrol in Gold, die gepland staat voor een release op Onafhankelijkheidsdag. Daarnaast werkt hij aan de films Kesari en Housefull 4. En nu komt het nieuws dat Akshay is benaderd door Yash Raj Films voor hun volgende grote film.

Het is geen geheim dat Yash Raj Films al enige tijd achter Akshay aan zit en volgens de laatste geruchten zou de acteur recent hebben getekend voor een periodiek drama. De film wordt geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker Dr. Chandraprakash Dwivedi.

Het productiebedrijf is nu op zoek naar een andere grote naam voor de rol van Chandragupta Maurya. De opnames voor de film gaan in februari 2019 van start en de release staat gepland voor begin 2020.

Het is nog wachten op de officiële aankondiging, maar dit zou betekenen dat Akshay na 10 jaar weer terugkeert bij Yash Raj Films. Zijn laatste samenwerking met hen was voor de film Tashan uit 2008.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.