Geen referenties naar Madhuri Dixit in biopic Sanju

0

Geen referenties naar Madhuri Dixit in biopic SanjuHet is algemeen bekend dat Madhuri Dixit en Sanjay Dutt in de jaren 90 een relatie hadden. Ondanks dat de actrice een van de meeste belangrijke personen in zijn leven was worden geen verwijzingen gemaakt naar Madhuri in de film Sanju.

Raju Hirani was van plan om in een scene een vluchtige verwijzing te maken naar Madhuri Dixit. “Er is een scene opgenomen waarin Sanjay Dutt, net na zijn arrestatie in 1993, een telefoontje pleegt naar een actrice uit de jaren 90. Maar de oproep wordt beantwoord door de moeder van de actrice. Zij vertelt luid en duidelijk dat de actrice niets meer met hem te maken wil hebben. En dat hij haar nooit meer moet bellen. Dit is de verwijzing naar Madhuri Dixit.”

“Madhuri heeft eerder aangegeven geen deel uit te willen maken van deze film. Toen ze hierachter kwam heeft ze gesproken met de regisseur. Er is toen besloten om deze scene uit de film te schrappen”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.