Kareena Kapoor Khan weigert film van Ashutosh Gowarikar

0

Kareena Kapoor Khan weigert film van Ashutosh GowarikarKareena Kapoor Khan is een van de weinige actrices in Bollywood die na haar zwangerschap direct weer aan het werk is gegaan. Veere Di Wedding was de eerste film die ze tekende. Het werd een groot succes en nu staan filmmakers opnieuw voor haar in de rij en heeft ze de projecten weer voor het uitzoeken. Maar het gerucht gaat dat ze de nieuwste film van regisseur Ashutosh Gowarikar heeft geweigerd.

Ashutosh is al enkele maanden druk bezig met zijn nieuwste film, een remake van de Marathi film Apla Manus. Kareena is volgens hem de perfecte match voor de vrouwelijke hoofdrol. Maar voor deze film zou Kareena heel lang van huis zijn en dat ziet zij niet zitten.

“Kareena is heel duidelijk. Ze weet precies waar haar prioriteit ligt. Haar zoon Taimur komt op de eerste plaats. Hij heeft haar op dit moment nodig. En dat betekent dat ze maar een film per jaar zal doen. Wanneer Taimur iets zelfstandiger is en regulier naar school gaat dan kan ze haar schema aanpassen”, aldus een goede vriend van de Kapoor familie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.