Salman Khan wil eigen bioscoopketen op gaan zetten

1

Salman Khan wil eigen bioscoopketen op gaan zettenSalman Khan is een van de grootste sterren in Bollywood en de successen van zijn films liegen er niet om. De 52-jarige is naast acteur ook nog eens producent, maar dat is niet genoeg. Salman is namelijk van plan de bioscoopbusiness in te gaan.

De acteur heeft recent bekendgemaakt dat hij zijn eigen bioscooopketen zou willen openen. De keten krijgt de naam Salman Talkies. De tickets zijn belastingvrij, tegen lagere tarieven en een bioscoopbezoek is gratis voor kansarme kinderen.

Salman is al enige tijd bezig met het idee. Er ligt een plan om de bioscopen aan de rand van Mumbai te openen. Op dit moment is er nog onduidelijkheid over de logistieke details. Zodra deze bekend zijn, kunnen de werkzaamheden beginnen.

“Het kost mij meer tijd dan gedacht, want we moeten hier heel voorzichtig mee omgaan. Er komt logistiek gezien veel bij kijken en een fout in de details kan ervoor zorgen dat het project niet doorgaat. De bioscopen komen niet in Bandra of Juhu, maar zullen aan de rand van Mumbai worden gebouwd. Er zijn zoveel dingen die ik wil doen en nu met mijn nieuwe rol als distributeur zet ik de eerste stap in deze richting.”

Salman Khan is binnenkort te zien in de Bollywood film Race 3.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.