Randhir Kapoor ontkent huwelijksplannen dochter Karisma

0

Randhir Kapoor ontkent huwelijksplannen dochter KarismaNa haar scheiding werd Karisma Kapoor steeds vaker gespot in gezelschap van zakenman Sandeep Toshniwal. Het stel is nog steeds bij elkaar, maar heeft er geen behoefte aan de relatie officieel aan te kondigen. Het afgelopen jaar werden de geruchten sterker dat Karisma opnieuw zou trouwen, maar haar vader Randhir Kapoor ontkent het nieuws.

“Hier is niets van waar. Ik zou het graag zien gebeuren, maar ze is niet geïnteresseerd. We hebben er vaker over gesproken, maar ze heeft mij duidelijk gemaakt dat ze niet opnieuw een gezin wil stichten. De opvoeding van haar twee kinderen heeft prioriteit en dat is het enige waar ze zich op wil richten”, aldus Randhir.

Over Sandeep Toshniwal heeft haar vader weinig te melden. “Ik ken hem niet. Karisma is single. Als zij met iemand uit wil, dan kan ze dat doen. Wat is daar mis mee? Hij is een vriend en ze gaan graag samen op pad. En dat is prima.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.