Ranbir Kapoor kan niet stoppen met roken

0

Ranbir Kapoor kan niet stoppen met rokenBollywood acteur Ranbir Kapoor lijkt de smaak te pakken te hebben. Hij is het afgelopen jaar het lieverdje van de media geworden. De acteur begint makkelijker en openlijker te spreken over zijn leven. Recent sprak hij over zijn prille relatie met Alia Bhatt en nu over zijn nicotineverslaving.

Hij vertelt in een interview dat het niet makkelijk is om te stoppen met roken. Al zijn pogingen zijn compleet nutteloos geweest.

“Ik rook al sinds mijn vijftiende en het is de ergste vorm van verslaving. Vijf maanden geleden was ik gestopt, maar ik ben vorige maand weer begonnen met een of twee per dag. Ik kan niet zomaar stoppen en het is wel iets waar ik bang voor ben.”

“Het blijft moeilijk en ik heb echt van alles geprobeerd. Ik ben zelfs in Oostenrijk behandeld door een van de beste doktoren op dit gebied. Hij gaf mij injecties in mijn oren die mij zouden helpen om de verslaving onder controle te krijgen. Dit zou weer moeten resulteren in het stoppen met roken. Maar ik denk niet dat ik de wilskracht heb om dit op te geven. Het werkt gewoon niet bij mij. Uiteindelijk wordt het alleen maar erger.”

Het is niet makkelijk om slechte gewoonten toe te geven.

Binnenkort is de acteur te zien in de film Sanju, waarin hij de rol van acteur Sanjay Dutt vertolkt. De film is geschreven en geregisseerd door Raju Hirani en staat gepland voor een release op 29 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.