Huwelijk Ranveer Singh en Deepika Padukone eind van dit jaar?

0

Huwelijk Ranveer Singh en Deepika Padukone eind van dit jaar?Bollywood heeft een groot aantal spraakmakende bruiloften gezien. Dit zorgt ervoor dat de anticipatie rond de potentiële huwelijksplannen van Ranveer Singh en Deepika Padukone toeneemt.

Volgens de laatste geruchten is dan eindelijk de datum bekend. “Ranveer heeft zijn vrienden informeel verteld over zijn huwelijksplannen. Tegen het einde van het jaar is hij een getrouwd man”, aldus een vriend van Ranveer.

“Ranveer is druk bezig met zijn planning in verband met de opnames van Simmba en 83. Hij heeft tijd nodig om zich voor te bereiden en te trainen. Na Simmba last hij een vrije periode in waarin hij zich kan richten op de voorbereidingen voor zijn huwelijk. En daarna volgen de voorbereidingen voor zijn rol van de cricketlegende”, voegt hij toe.

Hoewel Ranveer en Deepika geen geheim maken van de relatie is hun bruiloft nog niet officieel bevestigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.