Karan Johar gaat weer regisseren

Karan Johar gaat weer regisserenKaran Johar heeft zichzelf onlangs een vijfdaagse vakantie in New York cadeau gedaan. Het landschap, de energie en de mensen van The Big Apple maken al heel lang deel uit van zijn filmische geschiedenis, dus het is logisch dat hij deze stad heeft uitgekozen voor de broodnodige rust.

“Ik heb het afgelopen jaar als producent non-stop gewerkt, ook op zondagen. Daarom ben ik blij dat ik een pauze mag inlassen.”

Op dit moment viert hij het succes van de Bollywood film Raazi. “Wij zijn Meghna Gulzar enorm dankbaar dat zij ons dit pareltje heeft aangeboden. De film wint harten over de hele wereld en daar zijn wij heel erg blij mee.”

De afgelopen twee jaar heeft Karan zich voornamelijk gericht op zijn taak als producent. Maar zijn regisseurshart blijft kloppen. Zijn laatste film als regisseur was Ae Dil Hai Mushkil uit 2016. Zonder al te veel te verraden bevestigd Karan dat hij volgend jaar terugkeert als regisseur. “Ik wil weer heel graag op die stoel zitten. Er ligt een script klaar en daar wil ik volgend jaar aan beginne. Zodra ik terugkeer van vakantie begin ik met het samenstellen van de cast.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.