Hera Pheri 3 is bevestigd

Hera Pheri 3 is bevestigdHera Pheri is ongetwijfeld een van de meest hilarische komedies van haar tijd. Nu mogen de fans van de franchise zich verheugen op Hera Pheri 3.

Vorige maand werd het project officieel bevestigd en de contracten getekend. In de hoofdrollen opnieuw het trio Akshay Kumar, Suniel Shetty en Paresh Rawal en aan het roer ditmaal regisseur Indra Kumar.

Regisseur Indra Kumar kennen we allemaal van de komedies Masti en Dhamaal. Hij bevestigde het nieuws van Hera Pheri 3 op Twitter. “Dit wordt een leuk project met een geweldige cast bestaande uit @akshaykumar @SunielVShetty @SirPareshRawal Ik kijk uit naar #HeraPheri3.”

Hera Pheri was een remake van de Malayalam film Ramji Rao uit 1989. Het werd geregisseerd door Priyadarshan en uitgebracht in 2000. De mond-tot-mondreclame deed wonderen voor de film en het werd een groot commercieel succes. Het tweede deel was getiteld Phir Hera Pheri en werd geregisseerd door Neeraj Vora. De film kwam uit in 2006. Het script voor het derde deel lag klaar in 2014. Het zou officieel geregisseerd worden door Neeraj, maar het project kwam nooit van de grond omdat hij ziek werd. In 2017 overleed hij.

“Neeraj was niet alleen mijn vriend. Hij was mijn broer. Hij woonde bij mij thuis tot zijn dood. Ik bleef maar hopen dat hij zou herstellen en dat we samen aan Hera Pheri 3 konden beginnen. Dat is er helaas niet van gekomen. Maar ik weet dat Neeraj bij mij is. Hij waakt over mij en zal mij leiden in dit project”, aldus producent Firoz Nadiadwala.

“Indra begrijpt de taal van de Indiase komedie. Met zijn ervaring is hij het meest gekwalificeerd om het stokje van Neeraj over te nemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze film net zo succesvol wordt als de vorige delen”, voegt hij toe.

De opnames staan gepland voor december 2018 t/m februari 2019. De makers hopen de film ergens in de tweede helft van 2019 uit te kunnen brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.