Arjun Rampal en Mehr Jesia gaan scheiden

Arjun Rampal en Mehr Jesia gaan scheidenDe kogel is door de kerk. Arjun Rampal en Mehr Jesia gaan na een relatie van ruim 20 jaar scheiden. Dit maakte het stel vanmorgen bekend in een officiële verklaring richting de media.

Het nieuws over de scheiding komt niet als een verrassing. Al enige jaren gaan er geruchten dat het niet goed gaat tussen Arjun en Mehr. Het besluit was dan ook niet makkelijk.

“Na een mooie reis van ruim 20 jaar vol liefde en mooie herinneringen willen we graag delen dat niet iedereen hetzelfde pad beloopt. Het is tijd om verder te gaan en nieuwe bestemmingen te ontdekken.”

“Wij hebben altijd een solide basis gekend en dat zal altijd zo blijven, voor elkaar en voor onze geliefden.”

“Het voelt erg raar om deze verklaring naar buiten te brengen, maar het kan niet anders. Wij leven in een wereld waar de waarheid wordt vervormt en verloren kan gaan.”

“Wij zijn een familie en zullen er altijd voor elkaar zijn. En uiteraard ook voor onze dochters Mahikaa en Myra. Wij hopen dat u onze privacy respecteert. Iedereen bedankt voor de steun. Relaties kunnen eindigen, maar liefde leeft voort. Wij zullen hier verder geen commentaar op geven.”

Bollywood is en blijft een onzekere omgeving voor een stabiele relatie. De laatste paar jaar zagen we veel koppels uit elkaar gaan waaronder Arbaaz Khan en Malaika Arora Khan, Farhan Akhtar en Adhuna Akhtar en Hrithik Roshan en Sussanne Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.