Rishi Kapoor gelooft niet in nepotisme

Rishi Kapoor gelooft niet in nepotismeJe ziet het steeds vaker: starkids die hun debuut maken in Bollywood. Zonder enige moeite krijgen zij de grootste projecten aangeboden. Maar hoe vaak zien we dat getalenteerde acteurs, zonder achtergrond in films, een debuut mogen maken? Vrij weinig. Is er sprake van nepotisme in Bollywood? Rishi Kapoor gelooft van niet. In een recent interview geeft hij zijn mening over vriendjespolitiek in Bollywood.

Rishi maakt zijn debuut in 1973 met de film Bobby, maar blijkbaar was het geen makkelijke start, ondanks de legendarische status van zijn vader Raj Kapoor.

“Wij zijn als familie al bijna 100 jaar werkzaam in de Indiase Cinema. Ranbir is de vierde generatie Kapoor in deze industrie. Filmmaken zit in ons bloed.”

“Acteren is het enige wat ik kan, maar ik geniet er ook enorm van en ik ben een hardwerkende acteur. Ik heb mijn naam gekregen, omdat mijn werk werd gewaardeerd maar ik was niet direct een grote ster. Er zijn genoeg Kapoors die zijn gefaald. Wij zijn gekozen door het publiek. Er is geen nepotisme in films”, aldus Rishi Kapoor.

Hij vervolgt zijn verhaal. “Het is waar dat ik niet op straat heb geslapen en iedere dag eten op tafel had staan. Maar dat komt omdat ik uit een familie kom die het goed heeft. Maar ik had het net zo moeilijk om een carrière op te bouwen. Dit ging niet om het maken van mijn debuut, maar wel om mezelf staande te houden naast andere getalenteerde acteurs. Zanjeer kwam in hetzelfde jaar uit als Bobby en romantiek maakte plaats voor actie. Het is niet makkelijk om weerstand te bieden tegen deze veranderingen.”

De film 102 Not Out staat gepland voor een release op 4 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.