Deepika Padukone in Aamir Khan’s Mahabharat?

Deepika Padukone in Aamir Khan's Mahabharat?Na de controversiële Padmaavat kan het zijn dat Deepika Padukone zichzelf opnieuw verbind aan een project dat tot eenzelfde soort controverse kan leiden.

Volgens de laatste geruchten is de 32-jarige actrice de enige keuze voor de rol van Draupadi in Aamir Khan’s versie van de Mahabharat. Hoewel het nog niet zeker is of Aamir wel door wil gaan met het project, heeft hij al wel bedacht welke acteurs en actrices geschikt zijn voor de hoofdrollen.

“Aamir’s Mahabharat is misschien wel de duurste mythologische film dat ooit in dit land zal worden gemaakt. Het is zijn droomproject en voor de hoofdrollen wil hij alleen topacteurs casten.”

“Deepika is vanzelfsprekend de enige keuze voor de rol van Draupadi. Zij heeft de sierlijkheid en straalt vastberadenheid uit. Maar na Padmaavat is het nog maar de vraag of Deepika zich wil associëren met een project dat net zo makkelijk tot een controverse kan leiden”, aldus een productiemedeweker.

De Mahabharat is Aamir’s meest ambitieuze project van zijn carrière. Dit project zal waarschijnlijk het komende decennium in beslag nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.