Priyanka Chopra keert terug naar Bollywood

Priyanka Chopra keert terug naar BollywoodPriyanka Chopra keert na drie jaar terug naar Bollywood. Recent is bevestigd dat ze de hoofdrol gaat spelen in de film Bharat.

In een recent interview kan de 35-jarige actrice haar enthousiasme niet bedwingen. “Ik heb getekend voor de film Bharat, waarin ik te zien ben naast Salman Khan. Het is een typische Bollywoodfilm. Veel van mijn laatste films waren of dramatisch of thematisch. Dit is gewoon pure entertainment. Ik ben erg blij om na twee a drie jaar weer terug te keren naar mijn eerste liefde.”

Priyanka heeft recent twee Hollywood films voltooid; A Kid Like Jake, welke in juni verschijnt en Isn’t It Romantic. Deze film staat gepland voor een release met Valentijnsdag 2019. In deze film speelt zij een verwende rijke vrouw die als yogaguru werkt.
Onlangs is het nieuwste seizoen van de Amerikaanse serie Quantico van start gegaan.

Bharat wordt geregisseerd door Ali Abbas Zafar, die we allemaal kennen van de films Gunday, Sultan en Tiger Zinda Hai.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.