Shah Rukh Khan in volgende film van Sanjay Leela Bhansali?

0

Shah Rukh Khan in volgende film van Sanjay Leela Bhansali?Het zou zomaar kunnen dat Sanjay Leela Bhansali voor zijn volgende film niet zal samenwerken met Ranveer Singh, maar dat hij kiest voor Shah Rukh Khan.

Sanjay en SRK zijn al enkele maanden in gesprek over een project. Sanjay wilde echter wachten, omdat hij graag opnieuw wilde samenwerken met Ranveer Singh. Ranveer is inmiddels volgeboekt en heeft zijn volgende project met Sanjay op de lange baan moeten schuiven. Of ditzelfde script aan SRK is aangeboden is onduidelijk.

“Het duo is al enkele maanden in gesprek met elkaar. Het gaat om een liefdesverhaal dat zich uiteraard afspeelt in een bepaalde eeuw. SRK is erg enthousiast en wil het liefst nog dit jaar beginnen met de opnames. Dit betekent echter dat we snel op zoek moeten gaan naar een actrice die in deze rol past. En dat kan nog eens lastig worden, omdat Sanjay zijn keuze al heeft gemaakt. Nu is het de vraag of ze kan schuiven met haar andere films.”

SRK is momenteel druk bezig met de Bollywood film Zero en hij heeft getekend voor de biopic over het leven van Rakesh Sharma. De opnames hiervan beginnen in januari 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.