Ranveer Singh over speculaties mogelijk huwelijk met Deepika Padukone

0

Ranveer Singh over speculaties mogelijk huwelijk met Deepika PadukoneBollywood acteur Ranveer Singh spreekt in een recent interview openlijk over een mogelijk huwelijk later dit jaar met vriendin Deepika Padukone.

“Niets is officieel totdat het officieel wordt bevestigd. Speculaties zijn er, omdat ze nu eenmaal bestaan. Dat kan ik niet helpen. Ik kan niet in de toekomst kijken, dus ik kan je ook niet vertellen wat er op welke datum staat te gebeuren.”

“Op dit moment hebben we het allebei ontzettend druk met werk. Daarnaast is zij nog herstellende van rugklachten. Dus we zijn erg druk en afgeleid. Mocht er in de toekomst een aankondiging volgen, dan hoor je het mij in ieder geval vanaf de daken schreeuwen”, aldus Ranveer.

Eerder waren er tevens geruchten over de bruiloft en dat deze buiten India zou plaatsvinden. “Ik heb echt geen idee waar deze geruchten vandaan komen. Maar uiteraard zijn het zaken waar ik aan denk. Ik probeer een zo goed mogelijke balans te creëren tussen werk en privé. En hoewel ik erg veel werk heb liggen zijn dit wel allemaal zaken die in mijn hoofd spelen. Er is nog niets besloten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.