Ranbir Kapoor en Sanjay Dutt samen in een film?

Ranbir Kapoor en Sanjay Dutt samen in een film?Ranbir Kapoor speelt de rol van Sanjay Dutt in zijn biopic, maar nu zijn er geruchten dat Yash Raj Films beide acteurs wil casten in een actiefilm.

Het gaat hier om een film van regisseur Karan Malhotra. Ranbir heeft al getekend voor de film en Sanjay is erg enthousiast over het script. Indien hij tekent zal dit zijn eerste film zijn met Yash Raj Films.

“Voor Sanjay Dutt wordt dit inderdaad zijn eerste film met YRF. De acteur en het productiehuis zijn diverse malen in gesprek geweest, maar het is er nooit van komen. Voordat Dhoom werd gemaakt, was er een andere actiefilm aangeboden aan Sanjay. Het is destijds helaas niet gelukt. Dit had ook te maken met de problemen die Sanjay op dat moment in zijn leven had. Maar nu alles goed gaat is de kans groot dat de samenwerking er eindelijk komt”, aldus een productiemedewerker.

De biopic over het leven van Sanjay Dutt staat gepland voor een release op 29 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.