Veroordeelde Salman Khan komt op borgtocht vrij

Salman Khan toch veroordeeld voor doden dieren

Salman Khan is zaterdag vrijgelaten op borgtocht. De Bollywood acteur werd donderdag veroordeeld tot vijf jaar cel voor het doodschieten van twee zeldzame antilopen in 1998. De borg voor de Bollywood acteur is vastgesteld op 50.000 rupees. Dat is omgerekend ongeveer 630 euro; een schijntje voor de steenrijke acteur.

Hij kan nu de uitkomst van zijn hoger beroep in vrijheid afwachten, al mag hij India niet uit zonder toestemming van de rechter. Fans van de immense populaire filmster staken vuurwerk af bij zijn huis vanwege het heugelijke nieuws over zijn vrijlating.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.