Dochter Chunkey Pandey in Bollywood film Student of the Year 2?

0

Dochter Chunkey Pandey in Bollywood film Student of the Year 2?De Bollywood film Student of the Year was een groot succes en markeerde het debuut van supersterren Alia Bhatt, Varun Dhawan en Sidharth Malhotra. Nu zijn de voorbereidingen voor het tweede deel in volle gang en het lijkt erop dat de dochter van Chunkey Pandey een van de hoofdrollen speelt.

Ananya Pandey werd van de week gespot op het vliegveld. Ook regisseur Punit Malhotra werd gespot. Ananya vertrok kort na de regisseur naar dezelfde bestemming.

De dochter van Chunkey is zeer populair op sociale media en er wordt al enkele maanden gesproken over haar debuut. In een eerder interview zei Chunkey zeer trots te zijn op zijn dochter en haar aankomende debuut. “Ik ben blij dat ze ervoor heeft gekozen om haar debuut te maken”, aldus een trotse vader.

De opnames van Student of the Year vinden plaats in Noord-India. De film heeft in de hoofdrollen Tiger Shroff, Tara Sutaria en Ananya Pandey.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.