Bollywood acteur Ajay Devgn over zijn band met Salman Khan

Bollywood acteur Ajay Devgn over zijn band met Salman KhanBollywood acteurs Ajay Devgn en Salman Khan zijn al jaren hele goede vrienden. Die vriendschap kent geen grenzen, omdat ze elkaar alles kunnen vertellen.

“Ik kan echt alles tegen hem zeggen en ik kan hem alles vragen. En andersom geldt uiteraard hetzelfde. Wij zien en spreken elkaar redelijk vaak. Ook hebben we samengewerkt aan enkele projecten. Ik kan mij goed vinden in zijn visie”, zegt Ajay.

“Ook heb ik veel respect voor Salim Khan saab. Hij is net een vader voor mij. Ik kan goed met hem praten en ik koester de tijd die ik met hem doorbreng.”

“De reden dat wij nog vrienden zijn is dat wij ons niet bemoeien met elkaar. Ik bemoei mij niet met het leven van iemand anders en anderen ook niet met het mijne. Salman en ik zijn ongeveer tegelijk begonnen aan onze carrières. De acteurs uit mijn generatie weten dat we niet op ieder feestje hoeven te zijn om vrienden te zijn of te blijven. Ik sta achter mijn vrienden en zij doen hetzelfde voor mij. Dat is voldoende.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.