Zanger Daler Mehndi veroordeeld voor mensensmokkel

Zanger Daler Mehndi veroordeeld voor mensensmokkel

De Indiase zanger Daler Mehndi, is afgelopen week veroordeeld tot een celstraf van twee jaar. Mehndi is samen met zijn broer beschuldigd van het meesmokkelen van tien personen naar de Verenigde Staten in 1998 schrijft het Algemeen Dagblad.

De zanger staat bij zijn fans bekend om zijn energieke popnummers, die in de jaren negentig een prominente rol speelden in enkele grote Bollywood films. Populairst is zijn nummer ‘Tunak Tunak Tun’ welke viraal ging dankzij de vele parodieën die ervan werden gemaakt. De clip zelf is meer dan 80 miljoen keer bekeken op Youtube.

Mehndi zegt op Twitter dat hij is veroordeeld ondanks dat de rechter geen bewijs tegen hem had. Hij kondigde aan dat hij in hoger beroep gaat en dat hij gelooft dat de waarheid dan aan het licht zal komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.