Bollywood sterren Varun Dhawan en Katrina Kaif samen in dansfilm

Bollywood sterren Varun Dhawan en Katrina Kaif samen in dansfilmHet hoge woord is eruit! Bollywood acteurs Varun Dhawan en Katrina Kaif gaan binnenkort samenwerken aan een dansfilm. Dit is de eerste keer dat ze samen in een film te zien zijn. Zowel Katrina als Varun kondigden het nieuws aan via Instagram.

“Het is officieel. Katrina en ik gaan de dansvloer onveilig maken. Samen met mijn favoriet Remo D’Souza. Wij willen jullie de grootste en beste dansfilm ooit cadeau doen! We hebben een geweldige partner in producent Bhushan Kumar. Er is nog meer spannend nieuws onderweg”, aldus Varun.

Katrina voegde toe dat de film in 3D zal zijn.

Ook Prabhudheva speelt een hoofdrol in de film. De film wordt geproduceerd door T-series. Het is echter nog onduidelijk of het hier gaat om het derde deel van de franchise ABCD of een compleet nieuwe dansfilm.

De film staat gepland voor release op 8 november 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.