Eerste Bollywood film over belastingfraude in India

Nieuwe Bollywood actiefilm over één van de grootste belastingfraudes in India

Vanaf vrijdag 16 maart is de Bollywood film Raid te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over één van de grootste belastingfraudes die India ooit heeft gekend. Raid, met Ajay Devgn, Ileana D’cruz en Saurabh Shukla, is de eerste film ter wereld die dit onderwerp behandeld.

Een onverschrokken belastinginspecteur houdt één van de machtigste mannen in Lucknow nauwlettend in de gaten. Hij doet inval na inval om deze man te ontmaskeren. Slaagt hij erin om deze man uit zijn machtspositie te krijgen?

Raid speelt zich af in de jaren 80. Het verhaal is gebaseerd op een van de meest opvallende invallen in India vanwege het ontduiken van inkomstenbelastingen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.