Bollywood acteur Aamir Khan niet zo gedisciplineerd als we denken

Bollywood acteur Aamir Khan niet zo gedisciplineerd als we denkenHoewel hij de titel van Mr Perfectionist heeft gekregen, lijkt deze naam alleen van toepassing op Aamir Khan wanneer hij aan het werk is. Waar het gaat om zijn persoonlijke leven houdt de acteur er een meer ontspannen houding op na.

“Ik ben helemaal niet zo gedisciplineerd. Het enige moment wanneer ik gedisciplineerd ben en wat mij zo maakt is mijn werk. Dus als ik geen acteur was geweest of überhaupt niet in dit werkveld zou zitten, dan zou ik een van de meest ongedisciplineerde personen ter wereld zijn.”

“De enige reden dat ik gedisciplineerd ben is omdat het een vereiste is. Ik weet dat het moeilijk is voor mensen om dit voor te stellen. Maar het is een feit. Vraag het maar aan de mensen om mij heen. Zij weten precies hoe ongedisciplineerd ik ben. Werk houdt mij op de been en laat mij doen wat ik moet doen.”

Hij voegt toe dat hij niet aan de toekomst denkt, maar volledig in het nu leeft. “Ik heb mij gerealiseerd dat ongeacht wat ik aan het doen ben, ik mij volledig moet concentreren op dat enen ding…of het nu gaat om eten, een gesprek voeren, een film kijken of wat dan ook. Soms moet ik multi-tasken, maar het werkt niet voor mij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.