Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan niet blij met obsessie rondom Taimur

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan niet blij met obsessie rondom TaimurTaimur Ali Khan is een obsessie geworden op sociale media en voor de Indiase paparazzi. Maar moeder Kareena Kapoor Khan is niet blij met deze ontwikkeling voor haar 14 maanden oude zoon. Hij wordt namelijk overal gevolgd.

“Ik vind het bizar en niet leuk dat alles wat Taimur doet wordt vastgelegd. De foto’s worden verspreid op internet en er zijn verhalen over wat hij doet, waar hij naartoe gaat, wat hij draagt en zijn kapsel. Kom op, het is een kind van 14 maanden oud. Ik weet niet hoe ik dit moet beëindigen. Iedereen volgt hem maar.”

“En het vreemde is dat ik denk dat hij er nu ook nog eens aan gewend raakt. Soms zie ik foto’s verschijnen en dan lijkt het haast alsof hij aan het poseren is”, voegt ze toe.

De 37-jarige actrice is blij dat haar zoon Taimur heet, ondanks alle commotie dat rondom zijn naam was ontstaan. “Het is niet belangrijk wat anderen vinden, maar Saif stelde op een gegeven moment wel voor om het Faiz te noemen, omdat het meer poetisch en romantisch is. Maar ik wilde hem Taimur noemen. Mijn zoon wordt een vechter en daarom wilde ik hem deze naam geven. Taimur betekent ijzer en ik zal heb een IronMan geproduceerd. Ik ben trots op hem en zijn naam.”

“Deze kleine jongen is mijn leven en alles draait om hem.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.