Bollywood acteurs John en Akshay werken aan Garam Masala 2?

Bollywood acteurs John en Akshay werken aan Garam Masala 2?Na een pauze van twee jaar is Bollywood acteur John Abraham binnenkort weer terug op het witte doek met de film Parmanu: The Story Of Pokhran. In de hoop het momentum in stand te houden, heeft de acteur onlangs onthuld dat hij graag weer een komedie zou willen doen en dat er misschien wel een vervolg op Garam Masala komt.

“Ik zou heel graag weer een komedie willen doen. Ook ben ik dol op Akshay Kumar en het zou leuk zijn om weer met hem samen te werken. Sterker nog, ik sprak hem laatst en hij zei: Laten we samen iets doen. Wij lijken ontzettend veel op elkaar en willen heel graag met elkaar werken. En dan zou Garam Masala 2 een goede optie zijn”, aldus John.

“Akshay en ik hebben het er wel over gehad en het is een geweldig idee. Het verhaal kan zich 10 jaar later afspelen. Het zou echt heel leuk zijn, maar dit soort films moet je wel maken met mensen met wie je met veel plezier werkt. Ook films als Desi Boyz en Dishoom hebben de potentie voor een vervolg”, voegt hij toe.

John’s volgende film, Parmanu: The Story Of Pokhran, is geregisseerd door Abhishek Sharma. Het gaat over de vertrouwelijke nucleaire bomtesten in 1998, uitgevoerd door het Indiase leger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.