Kangna en Rajkummar in Bollywood film Mental Hai Kya?

Kangna en Rajkummar in Bollywood film Mental Hai Kya?Bollywood acteurs Kangna Ranaut en Rajkummar Rao zijn binnenkort weer samen op het witte doek te bewonderen. Het duo komt bij elkaar voor een psychologische thriller getiteld Mental Hai Kya.

“Mijn volgende film is getiteld Mental Hai Kya. De film is geschreven door een vrouw genaamd Kanika. Het vertelt het verhaal van een vrouw die denkt dat ze een moordenaar is maar mentaal ziek is. De film bespreekt het onderwerp geestelijke gezondheid, maar wel op een luchtige manier.”

Een productiemedewerker maakte meer details bekend. “De opnames van Mental Hai Kya gaan in maart van start. Het is een thriller dat zich afspeelt in Londen en Mumbai. Rajkummar hoorde het script en heeft direct getekend. Zowel hij als Kangna kijken er naar uit om weer samen te werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.