Bollywood producent Boney Kapoor is dankbaar voor alle steun

1

In navolging van de verklaring van Sridevi’s familie heeft de echtgenoot van de actrice, Boney Kapoor, zijn dankbaarheid betuigd aan iedereen voor hun liefde en ook gevraagd voor respect zodat het gezin dit ondraaglijke verlies kan verwerken.

Kapoor, die naar verluidt samen met Sridevi in de hotelkamer in Dubai was geweest, is tot nu toe stil gebleven. Zijn eerste verklaring legt de nadruk op zijn kinderen – Arjun, Anshula, Janhvi en Khushi.

“Het verlies van een vriendin, vrouw en moeder van twee jonge meiden is een verlies dat niet in woorden is te omschrijven. Ik wil graag mijn oprechte dank betuigen aan mijn familie, vrienden, collega’s en weldoeners en de ontelbare fans die ons hebben gesteund. Ik ben gezegend met de steun en liefde van Arjun en Anshula, die niet alleen mij, maar ook Khushi en Jhanvi hebben bijgestaan. Samen, als een familie, hebben we geprobeerd dit ondraaglijk verlies het hoofd te bieden.”

Voor de wereld was zij hun Chandni, een geweldige actrice, hun Sridevi…. voor mij was zij de liefde van mijn leven, mijn vriendin, de moeder van onze meisjes, mijn partner. De hele wereld van mijn dochters draaide om haar… zij betekende alles voor hen. Zij was de kracht van ons gezin.”

Sridevi is afgelopen zaterdag overleden op 54-jarige leeftijd.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.