Bollywood film Sultan wint drie awards op het Filmfestival van Teheran

De Bollywood film Sultan werd in 2016 uitgebracht, maar weet ook in 2018 nog altijd delen van de wereld te veroveren. De film heeft namelijk drie awards gewonnen tijdens het Teheran International Sports Film Festival.

Regisseur Ali Abbas Zafar won de eretitel van Beste Regisseur in de categorie van Long Narrative. Bollywood acteurs Salman Khan en Anushka Sharma wonnen in dezelfde categorie de prijzen voor Beste Acteur en Beste Actrice.

“Sultan spreekt tot alle culturen met haar krachtige verhaal, de mooie acteerprestaties en het geloof dat sport zoveel impact kan hebben op je leven”, aldus Ali. “Het hele team van Sultan en ik willen de organisatoren van het filmfestival bedanken voor hun waardering en liefde.”

Ali Abbas Zafar werkt momenteel aan zijn volgende Bollywood film Bharat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.