Bollywood acteur Amitabh Bachchan heeft rust nodig

Bollywood acteur Amitabh Bachchan kon recent een evenement niet bijwonen vanwege zijn slechte gezondheid. Fans maakten zich ernstig zorgen, maar zoon Abhishek Bachchan zegt dat er niets aan de hand is.

Abhishek heeft zijn vader geadviseerd om het voorlopig rustig aan te doen. “Er is niets aan de hand. Het gaat goed met hem, maar hij heeft gewoon rust nodig. Hij moet binnenkort weer aan het werk en dan is het belangrijk dat hij zijn rust neemt. Maar dat concept kent hij niet. Papa werkt te hard en dan is hij even uitgeput. Hij redt het wel.”

Op Twitter bood Amitabh Bachchan zijn excuses aan dat hij het evenement had gemist. Hij klaagde over hevige pijn in zijn rug, maar hoopt binnenkort weer snel de oude te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.