Vervolg op Bollywood film Ishq Vishk uitgesteld

In 2003 was de Bollywood film Ishq Vishk het grote debuut van acteur Shahid Kapoor. Het succes van deze film zorgde ervoor dat producent Ramesh Taurani mogelijkheden zag voor een vervolg. De schrijvers hebben een goed script afgeleverd, maar het project is voorlopig uitgesteld.

Hoewel Ramesh Taurani erg tevreden is met het script, moest hij helaas constateren dat ze nu al ver over budget zijn gegaan. En die investering moet terugverdiend worden. Dit betekent dat het project of opnieuw bekeken moeten worden of dat ze op zoek moeten naar een grote ster die ervoor zorgt dat er veel publiek op afkomt.

De film staat nu in de wacht en de producent gaat eerst verder met zijn andere projecten waaronder Race 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.