Bollywood acteur Arjun Rampal ziet vrouw de leiding nemen in films

In een wereld waar actrices in tal van filmindustrieën niet op dezelfde manier worden behandeld als mannen, is Bollywood acteur Arjun Rampal niet bang om te zeggen dat een actrice de kans moet krijgen om de leiding te nemen in bijvoorbeeld romantische komedies. Juist in dit genre is het altijd de man die de leiding heeft en om wie het verhaal draait.

Arjun denkt erover na om een romantische komedie te produceren en hij hoopt zijn visie te kunnen realiseren. “Ik heb een interessant verhaal aangeboden gekregen. Het is een liefdesverhaal waarbij verschillende generaties een kijk geven op de liefde. Ik zou de film graag willen produceren. De rol vereist een goede en ervaren actrice. En ik hoop dat we dan een ander beeld kunnen presenteren.”

Laten we hopen dat het Arjun gaat lukken. Arjun was voor het laatst te zien in de Bollywood film Daddy.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.