Bollywood regisseur Arbaaz Khan geniet meer van acteren dan regisseren

Bollywood regisseur en producent Arbaaz Khan zegt in een recent interview dat hij liever acteert dan regisseert en produceert.

Arbaaz acteert al meer dan tien jaar, maar begon met regisseren en produceren toen hij de Dabangg-franchise van start ging. Maar toch ligt zijn hart bij het acteren.

“Ik geniet het meeste van acteren. Voor mij is acteren iets waar ik een enorme passie voor heb. Als ik gewoon geld wilde verdienen dan had ik voor een ander beroep gekozen. Het leven van een acteur is erg onzeker. Je moet compromissen sluiten, maar ze zijn het allemaal waard.”

Hij zegt tevens dat er meer voordelen dan nadelen kleven aan het feit dat hij de broer is van Salman Khan. “Er is veel druk wanneer je uit zo’n bekende familie afkomstig ben. Je wordt anders aangekeken, maar daar moet je overheen. Alles wat mij is overkomen vanwege het feit dat ik uit deze familie kom heeft mij meer voordelen opgeleverd dan nadelen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.