Krijgt Bollywoood actrice Kajol een wassenbeeld?

Er gaan geruchten dat Bollywood actrice Kajol zich mag toevoegen aan het rijtje van illustere namen bij Madame Tussauds. De actrice krijgt, naar verluidt, namelijk een wassenbeeld in London.

Volgens een Indiase krant is Kajol recent benaderd door het wassenbeeldenmuseum. De 43-jarige heeft diverse vergaderingen meegemaakt waarbij ze haar hebben opgemeten. Daarnaast zijn er overleggen gaande met stylisten om de look van het beeld te bepalen.

Binnenkort volgt een officiële aankondiging. Daarin wordt tevens bekendgemaakt wanneer het beeld wordt onthuld. Fans zijn erg enthousiast en hopen dat het museum het beeld van Kajol naast die van Shah Rukh Khan plaatst. Dit vanwege het grote succes van het duo en zodat er dan de mogelijkheid bestaat om met hen beide op de foto te kunnen.

Al jaren wordt de naam van Kajol genoemd als een van de actrices die een wassenbeeld verdiend. De actrice is zeer geliefd en heeft een inspirerend record van filmprestaties op haar naam staan die haar waardig maken voor deze eer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.