Jacqueline Fernandez in Bollywood remake The Girl On The Train

Bollywood actrice Jacqueline Fernandez, die momenteel bezig is met Race 3 en Drive, heeft bekendgemaakt dat ze de hoofdrol zal spelen in de Bollywood-remake van de Amerikaanse mysterieuze thriller The Girl On The Train.

“We werken momenteel aan de remake van de film The Girl On The Train. Het wordt een verfilming van het boek en niet van de Hollywood film. We gaan hier onze eigen draai aan geven. Ik ben erg enthousiast over deze film.”, aldus Jacqueline.

De 32-jarige actrice begint het nieuwe jaar met goed nieuws. Jacqueline rond eerst de opnames af van Race 3 en Drive, voordat ze zich gaat concentreren op de remake. Het wordt een druk jaar voor deze dame. Race 3 staat gepland voor een release in juni, Drive in november en wanneer alles goed verloopt verschijnt de remake van The Girl On The Train in januari 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.