Varun Dhawan van plan om dit jaar te trouwen?

Nadat Virat Kohli en Anushka Sharma recent in het huwelijksbootje zijn gestapt, gaat nu het gerucht dat Bollywood acteur Varun Dhawan van plan is om dit jaar die stap te zetten.

Varun heeft al enkele jaren een relatie met modeontwerpster Natasha Dalal. In een interview zei Varun: “Eerlijk gezegd zou ik dat graag doen, maar ik weet niet hoe mijn ouders erop zouden reageren. Als Punjabi’s zouden ze het op de traditionele manier willen doen.”

Nu Varun ook nog eens is verhuisd naar een nieuw appartement worden de geruchten alleen maar sterker. “De volgende stap is iets wat ieder individu op een bepaald moment wil nemen, maar op dit moment staat het niet op de agenda. Het heeft enige tijd geduurd voordat ik iets had bereikt in mijn leven en dat is een grote prestatie. Het is ook belangrijk om van die momenten te genieten”, aldus Varun.

“Tijdens de opnames van October heb ik echt iets heel moois meegemaakt. Ik ben niet iemand die intens van de natuur kan genieten, maar we waren in Manali en er was niets meer dan natuur om ons heen. Er waren weinig mensen aanwezig en ik was vaak alleen. Op dit momenten ging ik zitten en staarde ik naar de lucht en de omgeving en het werkte zo ontspannend. Ik realiseerde mij dat we niet meer de tijd nemen om te genieten, te zitten en na te denken over wat we willen doen. We zijn gewoon robots. Op dit moment zit ik in deze Sufi-fase en de komende 12 maanden zal ik mij daarop richten”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.