Bollywood acteur Tusshar Kapoor heeft nog een wens

Voor Tusshar Kapoor was 2017 absoluut een interessant jaar. Terwijl hij nageniet van het succes van nog een ‘Golmaal’-film, heeft de acteur echter nog een grote wens. Hij zou namelijk graag willen samenwerken met de drie Khans.

“Ik heb een redelijke carrière, maar er is nog een grote wens. Ik zou graag nog willen werken met de drie Khans – Salman Khan, Shah Rukh Khan en Aamir Khan. Het zou echt fantastisch zijn om nog met hen te werken voordat ik sterf. Vooralsnog is het een droom en ergens ben ik bang dat mijn kans gewoon simpelweg voorbij is.”

Enkele weken geleden is er een idee geopperd om een film te maken over zijn leven en zijn keuze om een alleenstaande vader te worden. “Het feit dat ik ervoor gekozen heb om een alleenstaande vader te worden is op zich een interessant onderwerp. Ik was de eerste acteur in Bollywood die die keuze heeft gemaakt. Dit zou een mooie film kunnen worden vol emoties en komedie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.