Rapper Yo Yo Honey Singh is terug in Bollywood

Rapper Yo Yo Honey Singh, die sinds 2015 niet meer in de muziekscene zit nadat werd vastgesteld dat hij een bipolaire stoornis had, keert terug naar Bollywood.

De rapper zingt een nummer voor de Bollywood film Sonu Ke Tittu Ki Sweety, met in de hoofdrol Kartik Aaryan. Het gaat hier uiteraard om een partysong. Het nummer is een remake van de klassieker Dil Chori Sadda Ho Gaya van Hans Raj Hans.

Honey Singh is altijd al fan geweest van de muziek van de Punjabi-legende en kijkt er naar uit om zijn eigen draai aan het nummer te geven. “Het werk van Hans Raj Hansji is geweldig. Het is prachtig om een van zijn nummers om te toveren tot een Bhangranummer met Hindi-tekst.”

De rapper is blij dat hij weer in de opnamestudio zit. Maar hij had dit niet kunnen bereiken zonder de steun van zijn fans, die hem de afgelopen twee jaar in die donkere dagen hebben bijgestaan. “Ik ben blij dat ik een nieuw nummer kan presenteren aan mijn fans. Ik wil hen bedanken en mijn liefde voor hen benadrukken, want ze hebben erg lang op mij en mijn muziek moeten wachten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.