Bollywood acteur Ranveer Singh in volgende film van Maneesh Sharma?

Bollywood acteur Ranveer Singh krijgt het druk in 2018. En het lijkt erop dat de acteur nog een film aan zijn drukke schema gaat toevoegen. Het gerucht is dat hij getekend zou hebben voor de volgende film van regisseur Maneesh Sharma.

Ranveer en Maneesh kennen we natuurlijk allemaal van hun debuutfilm Band Baaja Baaraat. Deze film was een groot succes en Bollywood wacht al jaren op een nieuwe samenwerking van dit duo. Ranveer en Maneesh hebben altijd gezegd dat ze graag willen samenwerken, maar dan moet het script wel voldoen aan de juiste voorwaarden voor beide.

En deze schijnen ze te hebben gevonden. Volgens de laatste berichten gaat het om een liefdesverhaal over een echtpaar dat zingend de kost verdiend.

Ranveer is binnenkort te zien in de Bollywood film Padmavati. Volgend jaar werkt de acteur aan de films Gully Boy en 83.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.