Bollywood acteur Hrithik Roshan in een webserie?

De digitale revolutie is volop aan de gang en ook beroemdheden uit Bollywood willen betrokken zijn bij de laatste ontwikkeling: de opkomst van webseries. Bollywood acteur Hrithik Roshan is in ieder geval zeer geïnteresseerd.

“Hrithik werd recent benaderd door Amazon Prime voor een webserie. De acteur heeft het team ontmoet en samen het idee besproken. Hij is zeer enthousiast en staat open voor de mogelijkheden van het digitale platform. Het ging hier om een eerste oriëntatie, maar er wordt hard gewerkt aan het script en daarna zal het tweede gesprek plaatsvinden”, aldus een medewerker van zijn team.

De 43-jarige acteur werkt momenteel aan de film Super 30 en daarna gaat hij verder met de opnames van zijn film met Tiger Shroff. Dit betekent dat hij pas rond september beschikbaar is voor de opnames van de webseries indien hij akkoord gaat met het script. Daarnaast werkt hij ook nog samen met zijn vader aan de volgende film in de Krrish franchise. Of de opnames hiervan volgend jaar doorgaan is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.