Bollywood acteur Salman Khan kondigt film zwager aan

Bollywood acteur Salman Khan heeft via Twitter zijn nieuwste productie aangekondigd. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door niemand minder dan zijn zwager Aayush Sharma.

“Heel erg blij dat ik de vijfde productie van SK Films mag aankondigen. De film is getiteld Loveratri. Dit is het debuut van Aayush Sharma en de film wordt geregisseerd door Abhiraj Minawala. Binnenkort volgt meer informatie”, aldus Salman.

Aayush Sharma is getrouwd met Arpita Khan en werkt de afgelopen twee hard aan zijn debuut. De jongeman stortte zich volledig op het nemen van acteer-en danslessen. Volgend jaar is het moment dan eindelijk daar dat hij zijn droom mag leven.

De opnames van de film beginnen in februari 2018.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.