Verloving op komst voor Bollywood actrice Anushka Sharma?

Cricketer Virat Kohli en Bollywood actrice Anushka Sharma hebben naar verluidt deze maand extra tijd vrijgemaakt voor elkaar, waardoor geruchten over een verloving opnieuw de kop opsteken.

Volgens een showbizz-magazine zou het stel zich binnenkort verloven in het bijzijn van familie en vrienden. “Ze zijn nog steeds bij elkaar, maar ze gaan nog lang niet trouwen”, zegt een vriend van de familie Sharma. “Ze gaan binnenkort samen op vakantie.”

Virat is in ieder geval zeer gelukkig met zijn vriendin. Hij spreekt vol lof over haar. “Ik heb echt veel te danken aan de vrouw in mijn leven. Ik had geen hersens. Maar sinds zij in mijn leven is gekomen heb ik echt heel veel geleerd”, aldus Virat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.