Owru Yari BakkaNa Party op oudjaarsdag in R’dam en A’dam

Owru Yari BakkaNa Party op oudjaarsdag in R'dam en A'damOp oudjaarsdag, zondag 31 december, sluiten we 2017 af op de unieke Owru Yari BakkaNa Party in Rotterdam en Amsterdam! Van 14.30u ’s middags tot 21.30u ’s avonds nemen we feestend afscheid van het oude jaar met de beste artiesten, DJ’s en live bands! In Amsterdam gebeurt dat in The BOX Amsterdam en tegelijkertijd in Rotterdam in de Maassilo!

Amsterdam
Op BakkaNa in The BOX Amsterdam kun je van 14.30u – 21.30u onder meer genieten van Jonna Fraser, Dyna, SBMG, Rolf Sanchez, Gio, La Fiesta, Ondrofeni, Nafthaly Ramona, Benjamin Beacher, Duane Franklin, D-Rush and many more! De laatste Early Bird tickets zijn voor slechts €10,- hier direct verkrijgbaar | LET OP: VIP tafels en VIP service alleen in Amsterdam: 06-34014119
BakkaNa Amsterdam

Rotterdam
Op BakkaNa in de Maassilo Rotterdam kun je van 14.30u – 21.30u in 3 area’s(!) onder meer genieten van Dyna, SFB, F1rstman, Rolf Sanchez, Gio, Patrick Paul, Passion, La Fiesta, and many more! De laatste Early Bird tickets zijn hier direct verkrijgbaar.
BakkaNa Rotterdam

Kijk voor alle informatie ook op www.bakkana.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.